Είδη Καθαρισμού

Στα είδη καθαρισμού ανήκουν τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στις εργασίες καθαρισμού, στη διατήρηση της υγιεινής και στη διατήρηση καθαρών και τακτοποιημένων χώρων διαβίωσης και εργασίας. Η κατηγορία ειδών καθαρισμού περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως:

Χημικά καθαρισμού: Χημικά διαλύματα σχεδιασμένα να διαλύουν και να αφαιρούν βρωμιά, βρωμιά και λεκέδες. Αυτά περιλαμβάνουν καθαριστικά γενικής χρήσης, απολυμαντικά και καθαριστικά δαπέδου.

Εργαλεία καθαρισμού: Εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό επιφανειών, όπως σκούπες, σφουγγαρίστρες, σφουγγάρια, βούρτσες καθαρισμού και πανιά καθαρισμού.

Προϊόντα πλυντηρίου και πιάτων: Προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό ρούχων και πιάτων, όπως απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, μαλακτικά υφασμάτων και σαπούνι πιάτων.

Τα είδη καθαρισμού είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καθαριότητας, της υγιεινής και της υγείας σε σπίτια, χώρους εργασίας και δημόσιους χώρους. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν τη βρωμιά και τους λεκέδες από τις επιφάνειες και να σκοτώνουν μικρόβια και βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες. Τα είδη καθαρισμού διατίθενται σε διάφορες συνθέσεις, αρώματα και μεγέθη συσκευασίας, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε ανάγκη καθαρισμού.

Βλέπετε 1–24 από 96 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–24 από 96 αποτελέσματα

Scroll to Top